Woensdag- en donderdagavond stond Philippe Geubels met zijn nieuwe adembenemende show 'Hoe moet het nu verder' in cc 't Schaliken in Herentals. Als voorprogramma opteerde hij voor een komiek uit eigen streek nl. Steven Goegebeur uit Heist-op-den-Berg.


Goegebeur uitte zijn respect voor leerkrachten omdat het lesgeven tegenwoordig een steeds moeilijkere taak is. Deze Heistse komiek zal met Philippe Geubels een aantal keer optreden.

Philippe Geubels begon en eindigde met een fruitpers. En gelachen werd er. Hij had het onder meer over zijn grootvader, vrouw en zijn erotische fantasieën. Ook maakten we kennis met zijn nieuwe grote liefde 'ons Marleentje' die hij had leren kennen tijdens zijn optreden in Herentals, net zoals in zijn droom.

Philippe Geubels plezierde jong en oud van begin tot einde.

Plots een bekende komiek
Het succes van zijn steeds uitverkochte zaalshows kan hij ook zelf niet verklaren. Hij staat er nog steeds versteld van hoe hij van vandaag op morgen bekend geworden is. Voor deze show wil hij een intieme sfeer creëren maar de volgende show mag iets groter. Het sportpaleis vullen is geen ambitie 'maar het zal wel zeker vol geraken' vulde Philippe zelf geruststellend aan.

Meer info over de komende shows en de allerlaatste tickets kan je vinden op de website van Philippe Geubels.

Redactie en foto's : Kristof Baelus / Nnieuws